20 % RABATT PÅ ALLT NÄR JAG STÄNGER BUTIKEN I FILIPSTAD

Ja, nu har det gått ett halvår sedan jag öppnade min fysiska butik i lilla Filipstad. Många fina stunder, möten och upplevelser blev det. Men ett litet virus med stor makt ställde allt på ända.

Från mars månad har butiksförsäljningen minskat kraftigt och jag har inte möjlighet att förlänga mitt hyreskontrakt som gick ut sista april. Det är väldigt tråkigt, men jag är full av tillförsikt inför framtiden. Webbutiken finns ju kvar och det var ju med den det började hösten 2018.

Jag tömmer butiken nu i veckan och stänger senast på lördag 9 maj. Jag säger senast, eftersom jag inte kan svära på att jag har något kvar att sälja på lördag. Så om du finns i närheten av Filipstad och vill passa på att handla – vänta inte! Jag köper inte in några nya varor förrän butiken är stängd. Då är det webbutiken som gäller. Och jag tror och hoppas att alla ni som brukar handla online vet, att jag alltid gör mitt yttersta för att du ska bli nöjd och för att leveranserna ska vara snabba. Så kommer det att förbli. Och nu erbjuder jag även hemleverans för samma pris som vanlig leverans (49 kr). Skriv ”önskar hemleverans” i meddelandefältet i kassan.

Fram till och med 10 maj gäller 20 % rabatt på allt utom redan nedsatta varor, när du anger koden GLAD VALBORG 2020 i kassan. (Ja, jag vet att Valborg passerat, men det är en tidigare rabattkod som fått förlängd giltighetstid.)

Jag tror att det ofta kommer något gott ur kriser. Vi kommer att komma ut på andra sidan av den här mörka tunneln. Och jag kommer att fortsätta vara Gourmetbönan med de bästa och godaste teerna och kaffesorterna. Håll ut, kära vänner! Nu tar vi en fika!

Varma te- och kaffehälsningar
Gourmetbönan Ingela

P.S. Jag vill göra mig av med en del möbler och annan inredning! Kom förbi i veckan och kika om det finns något du vill ha! D.S.