ALLA HJÄRTANS SÅNGER 14 februari

Nu har jag beställt ett gäng tryfflar – alltså såna där härliga mjuka chokladtryfflar av bästa kvalitet, med smaker av chili, havssalt, hallon, lakrits, caramel och kakaosplitter med mera. De är packade i snygga förpackningar och passar utmärkt till alla hjärtans dag. Och snart kommer även kärlekste och KRAM-kaffe – och allt detta och lite till ska vi ha på borden när Gourmetbönan bjuder in till ALLA HJÄRTANS SÅNGER!

Om du inte finns i närheten av Filipstad så finns allt detta snart att beställa i webbutiken, så var inte ledsen. Men du som har möjlighet är varmt välkommen in i butiken på Viktoriagatan 2 fredagen den 14/2 klockan 18.00!

ALLSÅNG OCH SOLOFRAMTRÄDANDEN

Vi sjunger många av de mest älskade kärlekssångerna tillsammans, och det blir även sång och musik av några av Gourmetbönans musikaliska vänner: Benny Granberg, Emmy Rudfält, Melina m.fl. kommer att framföra kärlekssånger till gitarr eller piano. Kanske sjunger jag själv en sång också.

Vi kommer att lotta ut fina vinster från Magnolia och Gourmetbönan, kanske även från någon mer lokal företagare.

Framför allt ska det bli en trivsam gemenskap där alla är välkomna – singlar som par – och jag ser fram emot en riktig glädjefest i kärlekens tecken! Här är affischen:

alla hjärtans sånger – hos Gourmetbönan