ALLT (NÄSTAN) FÖR 20 KR!

Nu har du chansen att göra stora fynd – och det gäller bara dig som bor eller befinner dig i Filipstad med omnejd! Jag tömmer lagret och från idag onsdag den 4 november 2020 kostar ALLT ÄT- OCH DRICKBART I BUTIKEN 20 kr – oavsett tidigare pris!!!

Du kan få med dig varor som egentligen kostar uppemot 179 kr/st i vanliga fall! Nu alltså bara 20 kr. Gäller till och med onsdag 11/11.

Detta gäller dig som kan hämta dina varor hos Gourmetbönan i Filipstad och du beställer via telefon 070-491 84 39. Gå först in i webbutiken för att se om det du vill köpa verkligen finns inne. Sedan ringer du mig, så packar jag direkt och vi kommer överens om en tid då du hämtar varorna. Inga fraktkostnader, inget krångel i kassan. Jag tar upp din beställning direkt på telefon.

I webbutiken står fortfarande de ordinarie priserna kvar. Men du som ringer och hämtar hemma hos mig får ALLA ÄT- OCH DRICKBARA VAROR för 20 kr styck. Te packas i lösvikt och då gäller 20 kr per hekto.

CORONASÄKERHET M.M.

Du kan inte byta eller få pengarna tillbaka när du handlar varor till sänkt pris. Vissa varor kan ha kort bäst-före-datum. Det datumet står angivet på varje artikel. Du betalar smidigt med kort, swish eller kontanter när du handlar hemma hos Gourmetbönan. Och vi tänker båda två på handhygien och fysisk distans när vi ses i min hall eller på min trappa, beroende på väder. Jag är mycket noga med att följa alla rekommendationer och råd i dessa tider. Det innebär bland annat att du inte får lukta i teburkarna. Det gör inte jag heller.

Så ta en titt nu i webbutiken – se vad du vill ha, kanske till far på söndag eller till dig själv eller andra, till jobbet, till barnen eller någon annan du vill uppmuntra med lite gott te, kaffe eller choklad!

MUGGAR OCH TILLBEHÖR

Även fina muggar finns och andra tillbehör, men dess har ordinarie pris. Men när du nu sparar pengar på teet och kaffet så kan du kanske kosta på dig en vacker mugg också!

Jo, de blåprickiga muggarna får du för 20 kr/st förresten, det har jag just beslutat! 🙂
Och de orangea sänker jag till halva priset nu. Jättefina handmålade muggar! Här vare snabba beslut!

Jag har också ett enda ex kvar av en jättefin teservis i terrakotta med små muggar som passar perfekt till kommande glöggsäsong! Den har sänkt pris, dock ej 20 kr, men ett mycket bra pris. Missa inte den om du är intresserad, för det finns BARA ETT EX KVAR.

Jag ser fram emot ditt samtal och din beställning!
070-491 84 39