BESTÄLL ONLINE OCH FÅ HEMLEVERANS

Såg du statsministerns tal till nationen igår? Jag såg det och nu funderar jag på hur jag kan bidra till att vända den olyckliga utvecklingen. För jag tror att vi alla, var och en, kan bidra, på olika sätt.

Först och främst – hur kan jag bidra till att bromsa smittspridningen? Och sedan – hur kan jag hjälpa dig som sitter hemma och inte kommer ut och handlar?

NYA (TILLFÄLLIGA) ÖPPETTIDER
Jag har kommit fram till att jag ska begränsa mina öppettider i den fysiska butiken i Filipstad. Från och med nu och tills jag meddelar annat, är butiken öppen måndag-fredag 12-15 och lördag 11-14. Jag driver butiken ensam och genom att införa den här ändringen får jag mer tid till onlinebeställningar och jag kan begränsa mina egna sociala situationer. Jag tillhör ingen riskgrupp, men träffar ibland personer som gör det. Personer som tyvärr inte alltid själva inser att de bör undvika att träffa folk.

BESTÄLL ONLINE – OCH FÅ RABATT
Jag har också funderat på hur jag kan hjälpa dig som sitter hemma och inte kommer åt att handla ditt löste och ditt specialkaffe, dina marmelader, finskorpor, chokladkakor med mera. Nu närmar sig också påsken och jag vill underlätta för dig att få fylla skafferiet med gourmetprodukter från de bästa leverantörerna i Sverige. Jag förstår att många saknar glädjen av att gå in i en väldoftande specialbutik och få dofta i burkar och så vidare. Det är svårt att återskapa den upplevelsen, men jag har kommit fram till ett par saker:

1. Du beställer online och jag skickar ditt paket med hemleverans till samma kostnad som vanlig frakt (59 kr) när du beställer för över 400 kronor. Skriv ”önskar hemleverans” i meddelandefältet (ordernotering) när du kommer till kassan, så ordnar jag det. Du kan också skicka ett sms eller mejl till mig. Då får du ditt paket hem till dörren.
2. När du beställer för mer än 499 kronor online får du dessutom 10 % rabatt på hela köpet. Ange koden MINUSTIO i kassan så dras rabatten automatiskt. Koden kan användas obegränsat antal gånger, så använd den gärna flera gånger om du behöver handla mer senare. (Gäller ej reavaror. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.)

Priserna online är dessutom oftast någon krona lägre än i butiken. Det har de alltid varit. De flesta teer som i butiken kostar 60 kr, får du för 59 online.

Dessa erbjudanden gäller tills vidare. Vi vet ju inte hur lång tid den här situationen ska pågå, vi tar en dag i sänder.

FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER
Sedan ett par veckor låter jag ingen dofta i burkarna, så du kan vara trygg med att du får ett te som inte varit i närheten av någon annans näsa.

Jag är alltid noga med min handhygien (tvättar händerna ofta och noga) och jag tar inte i hand när jag hälsar. Jag tar mig inte i ansiktet med fingrarna och om jag hostar eller nyser så gör jag det i armvecket. Det är extra viktigt när man hanterar livsmedel, även om de flesta av mina produkter är färdigpackade.

Kom ihåg att vi småföretagare verkligen känner av den kris vi befinner oss i. Om vi ska finnas kvar när krisen är över behöver vi din beställning.

Här hittar du nyheter: NYHETER

Här finns påskprodukter: PÅSK

Var rädd om dig och drick mycket hälsosamma teer!

Varma hälsningar
Gourmetbönan
Ingela

P.S. Du som finns i närheten av Filipstad kan välja ”hämta själv” i kassan, så lägger jag undan dina varor tills du kommer och hämtar dem i butiken. D.S.