Rea!

Darjeeling First Flush 2019 Organic – Pubong FTGFOP1 Vintage

113,00 kr 70,00 kr inkl. moms

NU SÄNKER VI PRISET PÅ DETTA EXKLUSIVA TE!!!

Årets Darjeeling First Flush kommer från plantagen Pubong i Himalayadistrikten i Darjeeling, Indien. Det är en exceptionellt fin 1st Flush med stor andel knoppar, söt och frisk, blommig och mjuk. En så här fräsch FF ser nästan ut som ett grönt te, men är ändå svart. Härlig doft och smak!

Teernas champagne kallas ofta detta te. Det är årets stora tehändelse, efterlängtad av många teälskare. Prova gärna ett halvt hekto, om du inte är bekant med detta te sedan tidigare.

Förvaras mörkt, tätt förpackat, helst i tät burk i rumstemperatur. Skyddas från direkt sol och låt inte påsen/burken stå öppen. Allt för att förlänga hållbarheten på detta fina te. Njut det som förfriskning, utan mjölk eller sötningsmedel, när som helst under dagen.

Tag en tesked teblad till 2 dl vatten. Brygg med 70-gradigt vatten c:a 5 minuter. Alternativt: brygg med 90-gradigt vatten i 1-2 minuter. Prova dig fram till den bästa smaken. Jag brukar låta tebladen ligga fritt i koppen, så att de kan vecklas ut ordentligt och ge ifrån sig optimalt av den mjuka smaken.

NU SÄNKT PRIS!!!

Förr 226 kr/hg – nu 140 kr/hg
50 g kostar nu 70 kr.
OBS! Kan endast köpas per 50-gramspåse.

Slut i lager