Rea!

TEKALENDER 2018

249,00 kr 199,00 kr inkl. moms

TEKALENDERN 2018

Äntligen är den här! Den första te-kalendern från Johan & Nyström! 24 individuellt förpackade och numrerade teer i en lyxig förpackning, komplett med brygguide och beskrivning av alla teer. Perfekt för att te-säkra hela december!

Vi vill få fler att verkligen upptäcka te på riktigt. Det är en dryck som ofta är lite blyg men tar man sig bara tiden finns en oändlig variation och njutning att upptäcka. Precis som med kaffe och vin finns underarter, regionala specialiteter, hantverksskicklighet och stolta odlare. Johan & Nyström är tehandlare som älskar te i alla dess varianter, former och smaker. Oavsett om det handlar om vår svenska smaksatta tradition, exklusiva ursprungsteer eller rooibos.

I den här tekalendern får du följa med på en smakresa genom te-världen. Vi har valt ut en blandning av storsäljare och personliga favoriter ur vårt breda sortiment och vi hoppas att du ska hitta nya favoriter, men även vidga dina vyer när det kommer till vad te är och kan smaka. När du brygger ditt te blir testunden extra härlig om du följer brygginstruktionen på baksidan av förpackningen. Brygger du med rätt temperatur och tid blir teet godare och inte bittert. God Jul och mysig testund!

Slut i lager

Artikelnr: 1015 Kategorier: , , , ,