En vecka kvar till jul och du får en rabattkod!

Denna vecka får du 10 % rabatt på allt inom kategorin JUL i webbutiken. Där hittar du både te, kaffe, chokladpraliner och annat gott. Handla till dig själv eller ge bort i julklapp. Te och kaffe med tillbehör brukar vara uppskattade presenter.

Din kod:
jul2018

Koden gäller redan nu och ger dig 10 % rabatt på alla varor under kategorin JUL. Gäller t.o.m. julafton och kan användas flera gånger fram till dess. Så om du skulle komma på att du ville ha något mer, så går koden att använda igen under samma tidsperiod.

Här är länken till alla JUL-varorna som ingår i erbjudandet:

JUL-produkter

Tisdag kl 13:00 = leverans före jul

Kom ihåg att lägga din order senast imorgon, tisdag, klockan 13:00 om du vill ha din leverans före julafton. Beställer du mindre skrymmande varor så skickar jag det med varubrev och då räcker det oftast att beställa kl 13 dagen före önskad leverans. Men vissa varor är svåra att packa i en påse med måtten 34x24x7 cm, så då skickar jag dem som paket. Det innebär ofta leverans efter tre dagar, men i dessa tider kan det tillkomma någon extra dag, så vänta inte med din beställning. Jag gör allt som står i min makt för att du ska ha dina varor till jul om möjligt.

Gourmetbönans fikastunder på altanen – ny video

(tänkte att du kanske behöver lite underhållning mitt i stressen)

Kom ihåg att andas och ta en kopp varmt te eller kaffe! Det är så viktigt med de där pauserna. Som avslutning idag vill jag dela med mig av min senaste video. Jag har spelat in mina fikastunder på altanen här under hösten, för jag har tänkt att jag skulle visa er nån dag framåt jul, hur mysigt jag har det här hemma på altanen och hur viktigt det är med fikapauser, oavsett omständigheterna.

Fika ska man ju göra, så varför inte göra det på altanen? Det kan ge många händelserika och spännande ögonblick, som ni ser. Och jag lovar, det var ännu händelserikare innan jag klippte ner videon från 40 minuter till två.

Förresten – när tar du in trädgårdsmöblerna? Vid sommartidens slut? Äh, det är för veklingar! 🙂

Mycket nöje! Dela gärna!