ETTÅRSJUBILEUM HOS GOURMETBÖNAN!

I dagarna var det exakt ett år sedan jag öppnade Gourmetbönan som webbutik. Vi firar med 10 % rabatt på alla varor med ordinarie pris, när du handlar för minst 200 kronor. Uppge bara koden ETTÅRINGEN i kassan, så dras rabatten automatiskt!

Du får alltså 10 procent rabatt på allt vid köp av minst tvåhundra kronor. Erbjudandet gäller till och med 31 oktober 2019. Koden kan användas flera gånger under perioden. Koden fungerar inte på reavaror och kan inte kombineras med andra koder eller erbjudanden.

KOD: ETTÅRINGEN

NYTT I BUTIKEN

Julkaffe KRAV från Gourmetbönan Julkaffet har kommit – i år i miljövänligare förpackning och lika gott som senast! Givetvis ekologiskt, men även Fairtrade-certifierat.

https://gourmetbonan.se/butik/ekologiskt-julkaffe

Kaffekalendern – en nyhet för i år! (Se bilden ovan.)

Förra årets succé med Kahls tekalender får i år sällskap av en kaffekalender som tar dig med på en resa genom kaffets värld och Kahls historia. Varje dag har sitt eget unika kaffe.

https://gourmetbonan.se/butik/kaffekalender-2019

LUSSE LELLE – VILKET JULTE!

Svart julte - Lusse Lelle, finns hos Gourmetbönan. Förra året sålde jag snabbt slut på detta svarta julte med smak av bland annat saffran. Nu finns det inne igen! Jag önskar jag kunde förmedla doften … :-)

https://gourmetbonan.se/butik/lusse-lelle-svart-julte

I webbutiken hittar du också Äpplefröjd, ett väldigt omtyckt och kryddigt julte, och ett grönt julte som jag kallar Green Christmas. Bland annat. Alla julprodukter som hittills kommit in hittar du här:

JUL

Fler julprodukter kommer under de närmaste veckorna. Håll utkik!

Du hittar alla nyheter här:

NYHETER

Och just det – det finns fortfarande några fynd kvar i fyndhörnan! 🙂

PS. KOM IHÅG RABATTKODEN: ETTÅRINGEN