Försmak – vilka kakor!!!

Vilka kakor!
Kakorna är bakade av Lori Stern, som tyvärr inte bor i Sverige, så vi kan inte köpa in dem. Men kanske någon blir inspirerad och vill prova på att göra något liknande …?

Vi har ju inte riktigt öppnat ännu, men jag kan inte låta bli att skriva ett inlägg, så att ni får se att det händer grejer med Gourmetbönans nya sajt, och det kliar ju i fingrarna! Särskilt efter att jag fått se de här helt oemotståndliga kakorna som jag hittade på Pinterest. Helt underbara!

Om jag kunde baka sådana skulle jag bjuda er alla på fika här ikväll! Men nu får vi nöja oss med att slicka oss om munnen och se fram emot ännu en helg! Jag hoppas den blir härlig, solig, glad och varm och att ni får dricka goda varma drycker, som te och kaffe! Snart kommer jag att fresta er med egna bilder på just te och kaffe. Tills dess – var rädda om er alla!

https://www.buzzfeed.com/terripous/these-floral-shortbread-cookies-are-almost-too-pretty-to-eat

P.S. Hjälp mig gärna att få en flygande start genom att gilla och dela mitt inlägg. /Gourmetbönan 🙂