Gamla Gourmetbönans Gästbok

Å, vad kul det är att hitta gamla gömda dokument! Jag hade sparat gästboken från Gourmetbönan 1.0 djupt nere i min dator! Och jag tänkte att den kunde vara rolig läsning för både gamla och nya kunder. Här är några axplock:

Datum:
Måndagen den 2 juni 2008, 05:48:25
Namn:
Rune Ljungberg
Hemort:
Märsta
 
Hej: Jag kan verkligen rekommendera denna lilla trevliga kaffe och te butik i Märsta. När jag vill bjuda mina vänner på ett extra gott kaffe ( från Afrika ) så går jag alltid till denna trevliga butik och köper mitt kaffe. Många av vännerna har sagt att så här gott kaffe har jag aldrig druckit tidigare.

M V H
Rune Ljungberg
MÄRSTADatum:  
Måndagen den 5 maj 2008, 22:20:35
Namn:  
Ingrid Wallin
Hemort: 
Skarpnäck

Hej!
Var köper du ditt kaffe och te? Själv åker jag från Stockholmsförorten Skarpnäck till Märsta när jag ska handla kaffe och te, först t-bana och sen pendeltåg!
   I Gourmetbönans butik råder alltid en avspänd och välkomnande atmosfär. Här finns ett personligt bemötande som jag inte är van vid i innerstadsbutikerna. Jag kan ta den tid på mig som jag behöver, får alltid goda råd och nya kunskaper om te och kaffe. Jag kan till och med få en kopp te för avsmakning, medan jag njuter av den trevliga stämningen i butiken.
   Det är fantastiskt vad många nya sorters te det finns numera, svart, grönt, vitt och rött rooibos. Det är alltid lika spännande att åka till Gourmetbönan. Vad kommer jag att hitta denna gång? Naturligtvis blir det familjens älsklingstéer, men jag provar också alltid något nytt! Jag dricker även kaffe och uppskattar att kunna välja och vraka mellan olika sorter.
   Butiksbesöket är bara början till njutningen. När jag till slut kommer hem är det spännande. ..Vilken sort ska vi prova först?
   Min rekommendation: Åk till Gourmetbönan och gör ditt kaffe och tedrickande till en ännu större upplevelse!

Ingrid Wallin  

Ett tu te!
Alla goda ting är te!
Grönt, svart eller vitt!
Var och en kan hitta sitt!
God morgon, god middag, god kväll!
Varmt vatten på téet i kannan häll!
Drick något nyttigt och slappna av!
Njut av téet och släpp alla krav!

I tebutiken i Märsta hittade vi underbara téer! Trevlig butik! Vi kommer tillbaka när vi behöver mer!

Ingrid och Göran 

Datum:  
Måndagen den 2 juli 2007, 16:14:24
Namn:  
Jonas Dackman
Hemsida:  
http://www.arlandamaklarna.se
Hemort:  
Märsta


Hej, tack för allt trevligt bemötande, ert kaffe förhöjer upplevelsen för varje besökare på vårt kontor och gör kontraktsskrivandet extra trevligt.
MVH
JonasDatum:  
Tisdagen den 19 juni 2007, 13:28:19
Namn:  
Stina
Hemort:  
Stockholm


Hej Gourmetbönan!
Tänk vad mycket vi inte visste om te som vi nu vet efter torsdagens teparty. Joel tyckte att framförallt chokladen var jättegod.
Tack och hej!
Stina, Sten, Joel!Datum:  
Söndagen den 17 juni 2007, 23:48:01
Namn:  
Ing-Gerd Robertson
Hemort: 
Sollentuna


Jag var på ett väldigt trevligt teparty i torsdags och lärde mig skilja mellan vitt, grönt, oolong och svart te. Gott var det också. Tack Ingela, det gjorde du bra! Jag kommer gärna igen, varför inte testa kaffesorter då? Tack Henrik för den stämningsskapande pianomusiken som också passar bra på café. 

Datum:  
Fredagen den 15 juni 2007, 21:01:28
Namn: 
Kristina Kleiner


Hej Ingela,

Vi hade jättetrevligt på tepartyt! Det var roligt att höra dig berätta om de olika teerna, innan visste jag att det finns vitt, grönt, svart etc men inte vad skillnaderna är. Det vet jag nu! Hoppas verkligen att det ska gå bra för dig med butiken. Vi får börja dricka mer te så vi kan handla oftare…