GOTT NYTT ÅR – REAN FORTSÄTTER!

Ett nytt år har börjat och jag vill önska dig ett år som ger dig många stunder av glädje! Jag kommer att fortsätta min föresats att uppmuntra till stressfria fikastunder. Och jag börjar med att förlänga rea-priserna på de julprodukter som finns kvar. Jag sänker priset ytterligare. Nu är koden minus30 och jag drar av 30 % automatiskt i kassan när du anger koden senast 14 januari.

Januari är för många av oss en tid då vi tänker lite extra på vår hälsa och vårt välmående, efter helgernas festmåltider och sötsaker. Hos Gourmetbönan hittar du hälsosamma teer som hjälper dig på vägen mot en hälsosammare livsstil. Många känner till att grönt te är bra för hälsan, men det är också vitt te och Oolong (vilket är ett te som bara är delvis fermenterat). Rooibos hör också till de teer som anses nyttiga. Jag har fått in en grön Rooibos som är riktigt fräsch, god och frisk.

NYÅRSLÖFTEN OCH MÅL

Den gångna hösten var Gourmetbönans första höst som onlinebutik. Jag vill tacka dig för att du är med på resan med mig! Det känns fortfarande spännande och roligt att få göra detta och jag klarar det inte utan dig som kund. Inför det nya året har jag inte bara löften utan också mål, som jag vill uppnå. Här är min lista:

  1. Jag vill 2019 vara en te- och kaffehandel som bryr sig om sina kunder och vill dela med mig av kunskaper och goda råd.
  2. Jag vill ha ett personligt tilltal till mina kunder och vara tillgänglig för dialog via telefon, mejl och sociala medier.
  3. Jag vill stå för kvalitet, god smak och omtanke om naturen, råvaror och miljö genom att prioritera ekologiska produkter av hög kvalitet.
  4. Jag vill vara kreativ och skapa min egen marknadsföring via t.ex. video och bild.
  5. Jag vill att många i Sverige ska känna till Gourmetbönans varumärke.
  6. Jag vill ge snabb och lyhörd service. (Fast det är ju självklart och jag hoppas du tycker att jag redan gör det.)
  7. Jag vill vara den te- och kaffehandel som kunder väljer just på grund av ovanstående mål.

Finns det något mer du skulle vilja att jag hade med på listan?

Nu avslutar jag med min lilla videohälsning och önskar återigen ett riktigt Gott Nytt År!

Dela gärna vidare och hjälp mig nå mina mål!

Och en liten tjänst till vill jag be dig om: Om du uppskattade produkterna du handlat av mig eller den service du fick – skriv hemskt gärna en recension på produktsidan i min webbutik. Det betyder så mycket och hjälper andra kunder att välja rätt varor.

Varma nyårshälsningar
Gourmetbönan Ingela

P.S. Kom ihåg rabattkoden: minus30 (Anges i kassan och ger 30 % rabatt på alla kvarvarande julprodukter. Läs mer på gourmetbönan.se)