Gott Nytt År!

Gott Nytt År från Gourmetbönan! Jag kör repris på förra årets video eftersom det är så många nya prenumeranter som inte sett den! (plus att jag tycker den är ganska bra 🙂 ) Inspelad på min altan i Filipstad hösten/vintern 2018.

Jag vill ta tillfället och tacka dig för att du är min kund och för att du bidragit till ett mycket positivt 2019 för Gourmetbönan! Även om du inte tror det, så är du viktig för mig, var du än bor i landet, och jag är så tacksam för var och en av mina kunder!

AKTUELLA ERBJUDANDEN:

10 % rabatt på alla julteer så länge lagret räcker! Det är inte jättemånga kvar, så vänta inte! Ange kod JULMINUSTIO i kassan.

Julkaffe Winter Spice – nu 40 kr (ord. pris 50 kr) Gäller så länge lagret räcker.

Nya året 2020 tänker jag inleda med en liten ”kick-off” i lokalen i Filipstad för att smida planer för resten av året. Här kommer en inbjudan till dig som finns i Filipstad med omnejd:

HUR KAN GOURMETBÖNAN BLI BÄTTRE, BLI MER, BLI EN MÖTESPLATS FÖR MÄNNISKOR I FILIPSTAD MED OMNEJD? VAD VILL DU SE HÄR?

– KOM OCH VAR MED PÅ EN FIKAKVÄLL MED SAMTAL HOS GOURMETBÖNAN I FILIPSTAD ONSDAG DEN 8/1 kl 18.30!

Gourmetbönan kan och vill mer än kaffe och te – även om det är gott nog. Onsdag den 8 januari klockan 18.30 vill jag gärna träffa dig som är intresserad av Filipstads utveckling till en träff med samtal och fika i Gourmetbönans lokal på Viktoriagatan 2, Filipstad. Du är välkommen som privatperson eller som representant för en förening eller organisation etc.

Det blir en trevlig planeringsträff, ett IDÉKLÄCKARMÖTE, då jag tänkte berätta om lokalen och de visioner jag har för den och de verksamheter som kan finnas där. Många idéer finns, men de behöver genomföras – och där behöver jag bolla med dig! Vad kan vi göra – och hur? Du kanske har fler idéer och önskemål?

I min lokal kan mycket få plats: butik, kultur, kursverksamhet… Låt oss ses över en kopp te eller kaffe och prata om vad vi kan göra tillsammans! Jag bjuder på kaffe, te och något ätbart.

Anmäl dig med för- och efternamn till mig på tel 070-491 84 39, senast 6/1 så att jag kan planera. Jag ser fram emot att träffa dig och skapa nya möjligheter för Filipstads nya te- och kaffebutik 2020!

Du som finns i Filipstad med omnejd: Du vet väl att du kan beställa via nätet och hämta i butiken i Filipstad? Välj ”hämta själv” i kassan, så lägger jag undan varorna åt dig tills du kommer.

Varma te- och kaffehälsningar
Gourmetbönan Ingela