Gourmetbönan testar ekologiska teer

Nu testar jag ekologiska teer! Fyra olika teer har jag provat. Jag har valt ett grönt te, ett vitt te, ett rooiboste och ett Oolongte till denna provsmakning. Alltså nästan alla sorter, förutom svart te. Gissa vilken som blev min favorit!

De gröna och vita teerna anses allmänt ha de bästa hälsoegenskaperna, som höga halter av vitaminer och antioxidanter. Men även Oolong och Rooibos har dessa egenskaper. Så nu tänkte jag att jag skulle göra ett litet smaktest och försöka rangordna de fyra ekologiska teerna jag valt ut. Det blev ingen rangordning, men en favorit fick jag fram. Här ser du hur det gick:

Här är länk till de fyra teerna som var med i testet:

Vinteräpple
White Mountain
Green Fruit
Celestial Green Pearls

Varma hälsningar
Gourmetbönan Ingela

P.S. Rabattkoden minus30 gäller ännu på kvarvarande julprodukter, fram till och med 14 januari. D.S.