Gourmetbönans Online-utställning!

Ny utställning hos Gourmetbönan

Betraktelser
Birgitta Dahlman och Amie Roberts
Utställningsperiod: 2020-04-04 – 2020-05-09

Vernissage online lördag 4 april. Välkommen att titta in i vår virtuella utställning som öppnar på lördag 4 april! Du kan då se alla konstverken online och även göra konstköp via webbutiken. Utställningen finns även i den fysiska butiken på Viktoriagatan 2 i Filipstad, men denna gång bjuder vi inte in till vernissage i butiken, utan istället på nätet. På lördag klockan 11.00 kan du se utställningen på denna adress:

GOURMETBÖNANS KONSTGALLERI

Vi sänder också live via Facebook klockan 11.00. Gå in på Gourmetbönans Te & Kaffe på Facebook för att se vår livesändning direkt från butiken!

Utställningen finns också i butiken på Viktoriagatan 2 i Filipstad, men vi har alltså ingen vernissage där, utan enbart på nätet.

Välkommen!
________________________________________

Om konstnärerna:

Amie Roberts är illustratör, målare och författare som målar djur och natur på ett personligt sätt och har en förkärlek för blått. Hon kommer från England och bor i Filipstad.

Birgitta Dahlman har målat akvareller i femton år och har haft tre utställningar tidigare i Filipstad. Hon har alltid tyckt om impressionistiska målningar och försöker ta med det i sina akvareller. Hon är boende i Filipstad.

Tillsammans ställer de ut akryler, akvareller, teckningar och illustrationer. Utställningen pågår till och med 9 maj, både i butiken på Viktoriagatan 2 i Filipstad och på nätet.