Höstmys med te och kaffe

Gourmetbönan-dricker-te
Ingela Berger – Gourmetbönan

Så här års finns det för mig inget mysigare än att krypa upp i soffan, tända ljus och värma händerna och strupen med en välsmakande varm kopp te eller kaffe. Och de som känner mig vet att jag är ganska kräsen när det gäller dessa drycker. Jag tycker att om man ska dricka kaffe varje dag, vilket ju många av oss gör, så ska det vara bra kaffe! Livet är för kort för att slösas bort på det mediokra. Vi ska unna oss att njuta. Vi behöver det. Vi är inga maskiner som ska tankas med koffein bara för att vi ska orka slita vidare med våra plikter. Vi är människor som är skapade för att leva fullt ut.

Kaffe och te ska njutas med känsla och närvaro. Och när vi tar oss tid en liten stund och verkligen känner efter hur det smakar – då kommer vi att upptäcka att kaffe och te kan smaka väldigt olika, beroende på en mängd saker. Kvaliteten kan variera. Smaken kan variera. Och vi inser att det finns kaffe som är godare än annat kaffe. Vi hittar våra favoriter. Samma sak gäller te, som alltför många kaffedrickare går miste om, när kaffe blivit slentrian och en vana som vi glömt varför vi skaffat oss. Jag uppmanar alla kaffedrickare att ibland byta ut kaffet mot ett riktigt gott te, bara för att påminna om att det faktiskt finns underbart goda teer. Och de innehåller koffein också – nästan lika mycket som kaffet. (Om det nu är det vi vill ha.)

PROVA ETT NYTT KAFFE I HELGEN

Nu närmar sig Allhelgonahelgen och Halloween, då många av oss gärna äter och dricker lite extra gott. Jag skulle vilja uppmana dig att byta ut ditt vanliga kaffe och testa en ny sort nu till helgen. Här kommer några förslag:

GLÖM INTE DITT ERBJUDANDE!

Gourmetbönans öppningserbjudande går ut imorgon onsdag!

Jag firar öppnandet med en rabatt på 10 % för ett köp, när du handlar för minst 350 kronor. Erbjudandet gäller t. o. m. 31 oktober.

Ange kod: fikapaus201810 i kassan.

Och varför inte ordna en TEPROVNING i helgen? Se videon och få inspiration:

Missa inte – sista chansen att få rabatt på onsdag – ordna teprovning!

Gå till teerna: https://gourmetbönan.se/produkt-kategori/te/

Trevlig Allhelgonahelg! 🙂

Gourmetbönan
Ingela