Kod ”minus25” ger dig 25 % rabatt!

Hoppas din jul är vit och glad och fridfull och att du får njuta av varma drycker du gillar! Om du varit inne på gourmetbönan.se de senaste dagarna har du kanske sett att vi har julutförsäljning nu!

Det finns julprodukter kvar i lager, de ska bort och därför har jag sänkt priset rejält. Du anger kod ”minus25” i kassan, så dras 25 % bort automatiskt. Gott julkaffe och julte kan man givetvis dricka när som helst på året, och likaså kan man äta chokladpraliner och shortbread när man önskar, så varför tveka?

Missa inte denna möjlighet. Gäller bara så länge lagret räcker. Passa på och fyll på hemma inför nyår och kommande helger. Julen är ju inte slut än. Ta med en present till vännerna på nyårsafton. Skriv ett meddelande till mig så skickar jag med lite cellofanplast att slå in presenten med utan extra kostnad.

Om jag ska rekommendera någon vara, så får det bli kakaodrycken från Kahls – härligt god och avslappnande när man kommer hem efter en skön vinterpromenad. Men jag köper bara in produkter jag provat och själv tycker om, så vad du än väljer är jag säker på att du kommer att bli nöjd.

Gör din beställning nu:

GÅ TILL ERBJUDANDET Rabatten gäller till och med nyårsafton 31/12.

Kod: minus25

Ha en riktigt god fortsättning!

Gourmetbönan
Ingela