LAGERRENSNING HOS GOURMETBÖNAN

Gourmetbönan på marknad
Gourmetbönan på marknad
Nu har vi LAGERRENSNING av ett stort antal varor på sidan FYNDHÖRNA. Just nu är priserna MYCKET låga på dessa produkter! Och det är riktigt bra produkter av hög kvalitet. Vissa har kort datum, andra inte. Men te och kaffe har generellt länge hållbarhet än färska livsmedel som till exempel mejeriprodukter. Priserna gäller tills vidare, så länge lagret räcker. Inga koder behövs. Passa på att beställa hem bra varor till otroliga priser! Allt ska bort och ge plats för nya produkter till hösten.

TILL FYNDHÖRNAN

RECEPT PÅ ISLATTE

Nu i värmeböljan behöver vi svalka. Och värmen gör oss tröttare, så något uppiggande kan också vara efterlängtat. Här är ett recept på en riktigt god islatte. Kan drickas med eller utan sötningsmedel. Sätt dig i skuggan och njut!

Du behöver:
Dubbel espresso*
Mjölk
Vaniljsirap
Is

Gör så här:
Fyll ett glas med is, häll över lite vaniljsirap och fyll på med mjölk så att det nästan blir fullt. Gör en dubbel espresso* och häll över. Servera med ett sugrör och drick omedelbart. Förslagsvis gjord på Espresso 234, Caffè Inferno eller Caffè Divino.
* Ingen espresso? Du kan även använda bryggkaffe. Dosera bara dubbelt så mycket kaffe som du normalt brukar använda. Tänk på att en espressokopp är mindre än en vanlig kaffekopp.

Espressobönor med robusta - finns hos Gourmetbönan.
Espressobönor med robusta – finns hos Gourmetbönan.

Varma te- och kaffehälsningar
Gourmetbönan
Ingela