Många rabatterbjudanden i januari

Hoppas 2019 har börjat bra för dig. Hur går det med nyårslöftena? Har du som många andra bestämt dig för att leva hälsosammare i år än förra året? Det är ju många aspekter som spelar in när man vill ändra livsstil, men vad man väljer att äta och dricka är förstås en viktig del. Jag hjälper gärna till med tips på hälsosamma teer. Här kommer tre goda erbjudanden som kan sparka igång den nya hälsosamma livsstilen:

1. I min senaste video lyfte jag fram fyra ekologiska teer: Vinteräpple, White Mountain, Green Fruit och Celestial Green Pearls. Nu har du möjlighet att prova något av dessa teer till ett mycket förmånligt pris. Du får 20 % rabatt när du anger koden ekorabatt i kassan. Passa på att köpa hem lite välgörande te! Erbjudandet gäller till och med 31 januari.

2. Dessutom sänker jag priset på samtliga gröna teer med tjugo kronor, när du handlar 250 gram eller mer. Även detta erbjudande gäller månaden ut. Det nya priset är inlagt i webbutiken och du behöver ingen kod.

3. Chai-teer är ju underbara att dricka nu på vintern, tycker jag och många med mig. Nu får du ett hekto Chai (rött eller svart) som bonus när du handlar för 400 kronor eller mer! (Frakten ej inräknad.) Skulle lagret ta slut så köper jag in mer så att alla ska få utnyttja denna bonus. Skriv i meddelandefältet i kassan om du önskar röd eller svart Chai. Erbjudandet gäller även när du utnyttjar någon rabattkod. Det är alltså slutsumman i kassan som avgör. Jag checkar detta manuellt och du får ingen bekräftelse, men det jag lovar det håller jag. Gäller januari månad ut.

Alltså, tre goda skäl att klicka sig in på Gourmetbönans webbutik idag!

Oj, jag höll på att glömma en detalj: Du har nu 50 % rabatt på kvarvarande JUL-produkter med koden ALLTIDJUL. Du hittar kategorin JUL i menyn. Rabatterna ska gå att kombinera, hör av dig om du stöter på något strul i kassan, så löser vi det.

Nu tar vi fikapaus, och för min del blir det ikväll en dos White Mountain – det är sååå härligt gott tycker jag!

P.S. Du vet väl att du kan se alla Gourmetbönans videor på hemsidan Klicka här och på YouTube: Klicka här för att gå till Gourmetbönans YouTube-kanal.

Gourmetbönan
Ingela