Nu kör vi – Gourmetbönan har öppnat!

Gourmetbönan firar med te och äppelkaka
Gourmetbönan firar med te och äppelkaka

Äntligen är allt klart! Jag har väntat på grönt ljus från en viktig finansiär, annars hade jag varit igång för över en månad sedan. Det är en sån där finansiär som ställer mycket specifika villkor, som att man inte får starta förrän man fått OK från dem. Men det har vi fått nu! Jippie!!!

Och videon här nedanför spelade jag in redan då, så det är därför jag säger ”nu när hösten kommer” fastän hösten ju pågått ett tag redan. Butiken är laddad med en första leverans av härliga teer och kaffesorter – välkommen till Gourmetbönan!

Och jag har fått mina första beställningar från olika delar av landet! Och många verkar vara glada över att Gourmetbönan finns. Det är så roligt att se alla nya namn som trillar in och prenumererar och gillar Gourmetbönan på Facebook och Instagram! När namnen börjar bli obekanta och det inte längre bara är den egna vänkretsen som gillar och interagerar, då känns det extra bra! Tack för att ni hänger med på denna spännande te- och kafferesa!

ÖPPNINGSERBJUDANDE

Jag firar öppnandet med att erbjuda en allmän rabatt på 10 % för ett köp, när man handlar för minst 350 kronor. Erbjudandet gäller t. o. m. 31 oktober.

Ange kod: fikapaus201810 i kassan.

Passa på att handla till allhelgonahelgen! Och för dig som är (eller blir) ny prenumerant på nyhetsbrevet (Gourmetbönans Fikatips) har jag även gjort i ordning en speciell välkomstrabatt. Den får du när du anmäler dig, vilket givetvis är helt gratis.

Det erbjudandet har ingen tidsbegränsning, så du kan spara det och använda när det passar dig och du behöver fylla på i skåpen.

Anmäl dig till Gourmetbönans Fikatips

HÖR AV DIG

Så nu är vi igång! Och såhär i starten kan det finnas någonting jag missat, hör av dig om du upplever krångel eller strul i webbutiken, om du skulle upptäcka någon detalj jag gjort galet eller något som du tycker jag borde förbättra. Att starta en webbutik innebär en hel massa små och stora detaljer som ska klaffa, så det kan naturligtvis hända att jag förbisett något även om jag ansträngt mig så mycket jag kan för att få allt att fungera fint. Om du tycker att allt är bra så får du också gärna höra av dig.Till exempel genom att skriva en kommentar någonstans på webbplatsen eller på Facebooksidan, eller i ett meddelande till mig. Ris och ros är lika välkommet!Jag vill bli bättre med din hjälp!

Jag ser fram emot att höra av dig och få veta vilka dina favoritteer och kaffesorter är! Börja gärna med att prenumerera på Gourmetbönans Fikatips! Vi ses! 🙂

Gourmetbönan Ingela

Välkommen till Gourmetbönan 2.0!

En videohälsning från Gourmetbönan

Vad tycker du? – Kommentera gärna!