NY BUTIK I FILIPSTAD – OCH VI FIRAR IGEN – MED RABATT!

Det har varit en helt galen vecka för mig! Gourmetbönans Te & Kaffe är nu inte bara en nätbutik – vi har öppnat en fysisk butik i centrala Filipstad, i torsdags kväll!

Vi har ju nyss firat ettårsjubileum för webbutiken – och nu är det ny anledning att fira när vi öppnat en ”riktig” butik på Viktoriagatan 2 i Filipstad! Allt gick väldigt fort, och igår fick jag upp hyllorna till alla teburkar. Det börjar likna en riktig butik med härliga dofter av te och kaffe. Men när jag kom in i lokalen första gången såg den ut som ett parkeringshus och det var fult och slitet och ingen hade städat där på flera år. Spindelväv i hörnen överallt och hål i väggarna efter gamla vägghyllor. Med andra ord: det fanns en del att ta tag i. Och trots att jag inte hunnit klart så öppnade jag i torsdags kväll och kunder kom och handlade i den ofärdiga butiken med spackel på väggarna och flyttkartonger på golven, och Filipstads Tidning kom mitt i stöket och skrev om butiken. Vilket drag! Och samma morgon hade jag inte ens skrivit på hyresavtalet för lokalen! Det har varit så hektiskt att jag inte hunnit fundera ut något bra öppningserbjudande. Men något måste vi ju ha! Och det är snart Fars dag! Så det får bli så här:

Handla till dig eller far eller någon annan, för minst 300 kr, så drar jag av 50 kr automatiskt! Ange koden NYBUTIK i kassan. Det finns förstås en risk att far inte hinner få sin present, men beställer du idag, onsdag, så är chansen god att du har ditt paket på fredag. Jag postar före kl 13 på torsdag (nu har jag ännu närmare till posten). Och erbjudandet gäller hela november, för att vi ska hinna fira ordentligt! Passa på!

Om du har vägarna förbi Filipstad: varmt välkommen in och hälsa på i min butik! Om inte – jag är kvar online. Du kan alltid beställa och jag skickar fortfarande te och kaffe över hela Sverige!

Ha en fin Fars dag med finfika!

Varma te- och kaffehälsningar,

Gourmetbönan
Ingela