Fyra nya teer, engelska tekannor, godis och Passion Curd!

Gourmetbönan Ingela BergerVilken härlig tid det är vi har framför oss! Nu har jag kunnat dricka kaffe och te på altanen både en och två gånger. Och jag ser fram emot många fina stunder både där och ute i det fria. Bland annat ser jag fram emot påsken, som i år infaller ganska sent. Men jag är redo och har laddat upp med nya produkter som kan njutas under hela våren.

Kanske har du redan upptäckt att jag laddat upp en ny video där jag presenterar några nya produkter? Annars ser du den här nedanför. Jag har utökat Gourmetbönans sortiment med fyra nya teer (bland annat två örtteer, vilket varit efterfrågat).

Engelsk kvalitet till bra priser (innan Brexit!)

Du hittar också vackra tekannor från England som kommer att bli fina på påskbordet. Engelsmännen vet hur tekannor ska utformas, och dessa kannor är i det närmaste droppfria. Jag har själv testat dem, vilket du ser i videon. Vi vet inte hur det blir efter Brexit, men det är troligt att det blir svårare att få tag i engelska produkter till bra priser, så passa på om du tycker om dessa klassiskt stilrena kannor. Finns i två storlekar. En praktisk tesil ingår till kannan. Även Tiptree-produkterna (marmelader och passion curd m.m.) kommer ju från England, så passa på att handla sådant medan priserna är rimliga. För dig som gillar Lemon Curd kan jag verkligen rekommendera Passion Curd – en ny smak med passionsfrukt. Vad kan vara lämpligare till påsken – passionens tid? Även påskteet innehåller passionsfrukt. Fattas bara lite lila tulpaner och en gul duk på bordet så har du påskstämning!

Har du smakat Kopiko-karamellerna? Det är de mycket populära kaffekaramellerna som vi nu fått hem. Det är perfekt att ha ett par sådana i fickan för de tillfällen då man blir kaffesugen och det inte finns möjlighet att få tag i en kopp kaffe. De är hygieniskt förpackade en och en.

Mer nytt snart!

Jag kommer att ta in mer godis inför påsken. Håll ögonen öppna, jag återkommer om det snart. Och så ser vi fram emot årets första skörd från Darjeeling i Indien! First Flush – det är verkligen årets tehändelse och ett speciellt te att njuta av! Smak och kvalitet kan ju variera från år till år, men det ryktas att årets First Flush ska bli mycket bra, så jag kan knappt vänta på att få provsmaka! Hoppas du också är nyfiken!

Har du önskemål om något speciellt du skulle vilja att jag tog hem? Hör av dig! Du kan skriva ett meddelande på kontaktsidan: Till Kontakt-sidan

Ha en riktigt skön vår med favoritmuggen!

Vi hörs snart!
Gourmetbönan