Ovanligt kaffe som du brygger på vanligt vis

Många tycks tro att en te- och kaffebutik bara har kaffe som kan bryggas i dyra espressomaskiner eller bara konstiga sorter som inte vanliga människor dricker. Det är helt fel. Här finns visserligen sorter som du inte hittar i din vanliga affär, men det är inget konstigt med dem annat än att de är ovanligt goda!

Foto: Johan & Nyström/Jonatan Låstbom
Ovanligt gott kaffe! Foto: Johan & Nyström/Jonatan Låstbom

När du handlar kaffe hos Gourmetbönan får du kaffe från de bästa rosterierna i Sverige. Dessa har i sin tur köpt kaffet från världens bästa plantager. Ofta vet du exakt från vilken gård ditt kaffe kommer. Hos oss hittar du gourmetkaffe av högsta kvalitet. Mycket är ekologiskt och rättvisemärkt.
   Du som älskar kaffe finner här allt du behöver för din stund med favoritkoppen. Välkommen att botanisera i vårt sortiment. Kontakta oss om du har frågor eller tips. Vi vill gärna höra av dig och få veta vad du tycker och om det är något vi kan förbättra.
   I och med att vi köper in mindre mängder än de stora butikerna vet du att kaffet alltid är färskt. På stormarknaden vet du aldrig hur länge kaffet stått på hyllan.
   Vi tycker att om man ska dricka kaffe varje dag så kan man lika gärna dricka riktigt gott kaffe! Fler och fler har upptäckt de goda sorterna som småbutikerna har. Välkommen in du också och se vad vi har att erbjuda! Vi hjälper gärna till att välja ut en sort som passar din smak och dina önskemål.

Såhär säger en av våra leverantörer:

Vi vill få alla att sluta dricka dåligt kaffe. Kaffe som egentligen inte borde få kallas kaffe. Kaffe som är producerat och upphandlat till lägsta möjliga kostnad på bekostnad av människor och vår planet.”

Vi kan bara hålla med. Välkommen till en kaffe- och tebutik som vill att du ska dricka gott och med gott samvete!