SÄNKT PRIS PÅ GRÖNT JULTE

(OCH SNART ÄR DET BLACK COFFEE FRIDAY!)

Gourmetbönan Ingela
Gourmetbönan Ingela

I morse när jag gick upp var det frost på gräset. Då bestämde jag mig för veckans kampanj! Det gröna julteet Farbror Frost! Denna vecka har jag sänkt priset från 59 kr till 40 kr för ett hekto!

Passa på att köpa hem så mycket du vill ha av detta gröna te smaksatt med vanilj, kardemumma och ingefära. Oavsett om du handlar 100 gram eller 250 eller kanske ett halvkilo, så får du en bra rabatt. Erbjudandet gäller nu och fram till och med söndag 25/11.

I helgen som gick var jag med på två julmarknader och det var så roligt att få träffa te- och kaffeälskare som kom för att handla, provsmaka eller bara småprata en stund. Tack alla ni som kom! Och många av er valde också att bli prenumeranter på detta nyhetsbrev. Varmt välkomna ombord! Nu på lördag väntar ännu en marknad kl 10-15 i Gåsborn (jag är där till 13) och ett Afternoon Tea i Vasakyrkan, Filipstad, som jag är inbokad på kl 15.00. Kom om du finns i närheten! Det är flera som kommit fram och sagt att de läst om mig i tidningen och på Facebook och så får vi ses i verkligheten också, och det känns jättekul!

BLACK COFFEE FRIDAY!

Är det inte så det heter? Eller BLACK TEA FRIDAY. Det tycker jag låter bra. Så nu har jag bestämt att jag ska sälja ut allt svart kaffe och allt svart te som inte är smaksatt med något, alltså inga extra kryddor eller bär och frukter i, utan bara rent te och kaffe. Så på fredag, mina vänner, håll utkik då, för då kan ni spara pengar, ni som älskar de där ”äkta” sorterna utan krusiduller och smaksättningar! Kanske hinner jag även få in någon ny sort till dess. Med reservation för att vissa sorter kan ta slut fyller jag på lagret inför fredag. BLACK COFFE FRIDAY-priserna (som ännu är hemliga) gäller under fredag, lördag, söndag och måndag (Cyber Monday). Sedan höjer jag priserna till de normala igen. Håll koll på Facebook och Instagram så du inte missar detta! Eller sätt en bock i almanackan!

NY VIDEO

En stor del av min tid just nu går åt till att packa julteer. Det är de produkter som säljer allra bäst nu. Och jag har gjort en liten video om hur det kan gå till att packa när det är lite bråttom. Se den här:

HÄR ÄR FARBROR FROST MED LUSSE LELLE – ÄNNU ETT GOTT OCH KRYDDIGT JULTE (med bl a saffran):

Trevlig fortsättning på veckan!
Gourmetbönan Ingela