STOR VÅRUTFÖRSÄLJNING MED DUBBLA RABATTER!

Trevlig Valborg önskar Gourmetbönan!

Tiden bara springer iväg så här års, tycker jag. Träden har börjat grönska och ikväll är det dags att tända brasor på många håll i vårt land. På vissa håll blir det ingen eld på grund av brandrisken. Hur det än blir för dig så hoppas jag du får en bra Valborg och 1:a maj. För att göra dig extra glad har jag sänkt priserna på många varor.

Efter-påsk-rean (som jag gått ut med i sociala medier häromdagen) förstärker jag nu med ytterligare rabatter i webbutiken. Vissa varor har jag dubbel rabatt på! Gå in på FYNDHÖRNA och kolla. De varor som jag sänkt priset på får du ytterligare 50 % rabatt på när du använder koden GOURMETFYND i kassan. Det är ett väldigt bra erbjudande om jag får säga det själv. Jag skulle kunna kalla det STOR VÅRUTFÖRSÄLJNING. Gäller så länge lagret räcker. Både i och utanför FYNDHÖRNAN finns sänkta priser. Titta runt i webbutiken och se om jag sänkt priset på dina favoriter! Det finns MÅNGA sänkta priser i webbutiken. Det är ingen idé att lägga upp bilder här, klicka bara in på:

FYNDHÖRNA

På 1:a maj mellan 11 och 15 finns jag på vårmarknaden i Bjurbäcken utanför Storfors, strax söder om Filipstad. Har du vägarna förbi så kom och säg hej! Jag har med mig te och kaffe till mycket bra priser! För mig, som inte är värmlänning, är detta en ny marknad. Det lär vara en höns- och äggbytarmarknad från början, som också erbjuder en hel del annat till beskådan och försäljning alldeles invid en gammal kvarn. Det ska bli spännande!

Nu måste jag packa det jag ska ha med mig. Vi hörs snart igen!

Gourmetbönan
Ingela