Värmlandste och marknad vid slalombacken!

Ack, Värmeland – jag bor ju i denna sköna del av vårt land, så visst måste jag ha Värmlandste i sortimentet! Självklart! Så nu är det på väg hit, och det kommer snart att synas i webbutiken. Troligen imorgon, tisdag. Härligt smaksatt med fläderblommor, jordgubbsblad, mango, passionsfrukt och jordgubb kommer det att bli en klassiker hos Gourmetbönan.

En ny leverans är just nu på väg hem till Gourmetbönan. Och på torsdag – Kristi Himmelsfärdsdagen – finns jag vid slalombacken i Filipstad tillsammans med andra försäljare. Det blir loppis och kafé för den som har vägarna förbi. Kom och säg hej om du är i närheten!

Jag har beställt ännu fler nya teer och kaffen, plus teburkar i olika färger och designer. Snart ser du allt det nya i webbutiken.

NY WEBBDESIGN

Du kanske har märkt att Gourmetbönans webbsajt fått en ny design? Kika in och se vad du tycker. Kom gärna med synpunkter – ris eller ros är lika välkommet.

Nu önskar jag dig en fin helg igen! Ja, det är ju ganska tätt mellan helgerna såhär års. Om du hinner, så ta en tur till slalombacken utanför Filipstad på torsdag (vid Dammshöjden). Jag har med mig mycket gott, bland annat Värmlandsteet. Klockan 10-18 är det öppet.

Gourmetbönan
Ingela